maanantai 16. maaliskuuta 2009

Yksinäinen sydänYksinäinen sydän valmistui testineuleena vahinkovakuutuksen myymälästä ostamastani Patons Reef -nauhalangasta, langan sävy Lolly. Mukavaa neulottavaa tuo lanka.

Yksinäisiä sydämiähän tämä maailma on jo ennestään pullollaan...

Sijainti: Tapanilan aseman alikulku, Helsinki.

17.3. aamulla kävelin juna-asemalle ja huomasin, että rakennusviraston siivouspartio on siellä hommissa. Joku heistäkö vaiko joku jo ennen heitä, poisti neulegraffitin aidalta. Tiedä häntä. Joka tapauksessa Yksinäisen sydämen julkinen elämä jäi varsin lyhyeksi.

Tarina jatkuu. Eilen, 20.3. kävelin juna-aseman alikulun läpi ja huomioni kiinnittyi likaiseen märkään punertavaan myttyyn. Lähempi tarkastelu osoitti, että se oli Ykinäinen sydän. Onneksi minulla oli repussa pieni muovipussi, jonne sain sen laitettua. Nyt Yksinäinen sydän on pesty ja odottaa uutta sijoituspaikkaa.

Uudelleensijoitettu!

Bluesea

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka! Täällä kommentaattori yrittää taas tehdä paluuta. Risaisia päiviä ja vaikeuksia ehtiä koneelle, ja sitten jos ehtis ei ole jaksanut.

Vai vahinkovarastostakin saa lankaa, pitäisi käydä sellainen vahinkovarasto tutkimassa! Sydän on muuten hauska neulottava.

Kyllä mäkin alan tässä meidän kaupungissa levittää neulegraffitin sanomaa, ei vaan ihan vielä...

T. S-S

Ps. Kiitos niistä jaloista, ovat mitä passeleimmat! Jos en ole muistanut sanoa.

Bluesea kirjoitti...

S-S, vakiokommentaattorin paluu! Jee! Aina minä sinun kommenttejasi täällä odottelen. Ei mitään paineita kuitenkaan!

Käspaikka-blogista nappasin tiedon niistä langoista ja olen pariin kertaan käynyt jotain jo ostamassakin. Siellä on vähän sitä sun tätä, mutta olen mä vähän hamstraillut, kun ne on aika edullisia, 70 senttiä 50 gramman kerä. Eivät ole villa- tai puuvillalankoja, vaan sekoitteita, joten en tiedä sopivuutta vaatteisiin.

Kiva, että ne jalat oli sopivat. En ollut kuullut. Demoapa joskus mihin laitoit!