tiistai 17. maaliskuuta 2009

Madama ButterflyJoskus vuosia sitten löysin tämän hienon virkatun jääkaappimagneettiperhosen kirpputorilta. Se päätyi kodin jääkaapin kautta työpaikan sosiaalitilan jääkaapin oveen. Tänään se lähti lentoon ja sai uuden elämän.Madama Butterfly -neulegraffiti koristaa nyt liikennevalopylvästä Päivöläntiellä Tapanilassa. Tammikuussa pylvääseen pääsivät Valokukat, mutta ne häipyivät ties minne. Madama on noin 180 cm:n korkeudella, joten ihan pienet vintiöt eivät pääse sitä sieltä ottamaan. Ja nimihän tulee siitä ihanaisesta oopperasta, jonka näin puolitoista viikkoa sitten elokuvateatterissa, suorana lähetyksenä Metropolitanin oopperasta. Ihana Butterfly!

Ei enää paikalla 7.4.09.

Bluesea

6 kommenttia:

Täti Punainen kirjoitti...

Tämä on söötti!=) Joskus olen itsekin kokeillut noiden perhosten tekemistä...=)

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Täti Punainen! Minä en tuota perhosta ole kyllä tehnyt, vaan joku toinen, mutta haluaisin kyllä oppia näitä tekemään. Ja olen jo yhden virkkausohjekirjan hankkinutkin, jossa on mm. virkattuja perhosia, joten ehkä jonain päivänä...

Bluesea

Jenni kirjoitti...

Söpö perhonen.:) Me tehtiin joskus yläasteella perhosia, en kyllä muista miten se tehtiin. Olisko ollut että virkataan pyöreä juttu ja sitten vain narulla keskeltä kiinni? Pitäis kokeilla sillä sopisi hyvin neulegraffiteihin.:)

Kävin muuten katsomassa sen sun musiikkitalon työmaan valloituksen.:)

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Pötkylöitä. Minustakin perhonen on kiva aihe neulegraffitiin.

Mukava kuulla, että kävit katsomassa aitagraffitikoosteen.

Bluesea

tuike kirjoitti...

Hieno. Kevät tulee ja sen jälkeen kesä - sellaista tuo minulle tuo mieleen.

Bluesea kirjoitti...

Tuike, niin, kevättä se pukkaa ainakin tänne etelään vääjäämättä. Tänään oli mielestäni ensimmäinen oikein loistavan aurinkoinen keväinen päivä. Pirteä pakkanen kuitenkin. Perhoset ovat niin kauniita!

Blueea