keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Love Sweet LoveSinebrykoffin puisto Helsingissä on yksi suosikkipuistoistani. Kesällä se kerää varsinkin viikonloppuisin paljon väkeä notkumaan, mutta näyttääpä siellä talvikeleilläkin piisaavan porukkaa - koululaisia laskemassa mäkeä pulkalla tai suksin, päiväkotilapsia ja koirien ulkoiluttajia.

Mäen päällä on jännännäköinen torni, jonka ympärillä on jokunen puiston penkki. Sinne kiinnitin tänään selänlämmittimeksi uusimman neulegraffitini Love Sweet Loven, jonka neuloin eilen illalla, jälleen jämälankoja käyttäen.

Olkoon rakkaus - edes välillä - suloista!

Tänään, 14.3., kävin katsomassa graffitia, eikä se ollut enää paikalla. Petyinpä pahan kerran... Oliko se niin kamala vai niin ihana, että jonkun piti se ottaa?

Bluesea

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Miten ihana ja iso.:)

Bluesea kirjoitti...

Pötkylöitä, joo, tästä tuli aika mittava ja tosi sweet!

Bluesea

Anonyymi kirjoitti...

Hieno selänlämmitin! Hassu sattuma: nuoremmalla tytölläni sattuu olemaan juuri samanvärinen vihreä neulepaita, jossa on iso vaaleanpunainen sydän. Täytyy näyttää graffitisi hänelle luonnossa ensi kesänä.

Eikös Sinebrychoffin puistoon sopisi puna-valkoinen Koff-logo neulottuna? Vai onkohan se neulegraffitin aiheeksi liian sivistymätön? :)

Bluesea kirjoitti...

Hei Halpa remppa. Kuva taitaapi olla aika huono, sillä sydämen taustaväri on valkoinen, ei vihreä.

Kieltämättä Koff-logo olisi sopinut kyseiseen puistoon, mutta eipä se tullut mieleeni. Enkä tiedä ovatko muutkaan neulegraffitit nyt niin sivistyneitä...

Tässä puistossa ei aina harrasteta hirveän sivistynyttä toimintaa, joten saattaa hyvinkin olla niin, että selänlämmitin on entinen kesään ehdittäessä.

Bluesea