sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Villi sydän

Rosoisista punaisista jämälangoista ja luonnonvärisestä villalangasta paksuilla puikoilla neulottu Villi sydän löysi paikkansa Malmin lentokentän ympärillä olevan lenkkipolun varrelta, tarkemmin ottaen Tattarisuon puoleiselta treenauspaikalta.

Se on omistettu kaikille, joilla on villi sydän, fyysisesti tai henkisesti.

Ei enää paikalla 23.4.09.

Bluesea

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno graffiti, ja juuri sopivalla paikalla!

Oletko muuten liittänyt graffiteihin tämän blogin osoitteen? Olisi hauska juttu, jos joku tutkisi graffitia maastossa tarkemmin ja voisi sitten kotona kurkistaa taustatietoja näiltä sivuilta.

Iloa uuteen viikkoon!

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Halpa remppa!

En ole liittänyt tekemiini neulegraffiteihin tätä blogiosoitetta. Mietin sitä toki aloitellessani puuhaa. Minun esikuvanani oleva Tampereella vaikuttava Sea on omiinsa blogiosoitteen laittanut ja se on ihan kiva.

Mietin ensin, että jopa teettäisin sellaisia valmiita liuskoja, joita voisi ommella graffiteihin. Siis sellaisia, joita päiväkotilasten vaatteissa on, mutta kun selvitin paljonko sellainen maksaisi, kun blogiosoitteeni on se mikä on, en kuitenkaan raaskinut. Ja laiskuus iski siiinä kohden myös. Olisin siis toki voinut käyttää kanttinauhaa ja merkkaustussia, mutta se vain jäi.

Mukavaa viikkoa Hämeeseen!

tuike kirjoitti...

Just hieno taas tämä! Mulla on uus kans tehtynä, jännää kuljetta laukussa ja etsiä sopivaa paikkaa ja aikaa.

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Tuike!

Kyllä tää vaan on sellainen juttu, joka imasee mukanaan. Aina, kun on kävelyllä jossain,tulee mieleen, että ai, tohon vois tehdä sellaisen ja sellaisen graffitin. Mulla on niitä kotona jemmassakin taas jokunen. Kiva niitä on räpeltää jämälangoista ja hyödyntää vanhoja materiaaleja.

Bluesea