sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Love RecordMateriaalit: pitsi + helmet + villalanka. Tämä on muokattu Kiasman vessassa aiemmin olleesta Siro2-graffitista.

Sijainti: Strömbergin koulun piha, Pitäjänmäki.

Paikalla vielä 10.5.09., muttei enää 17.7.09.


Bluesea

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hih, oon laittanut nyt kaksi neulegraffitia Pitäjänmäelle, asemalle ja kokkokallion leikkipuistoon :D

Bluesea kirjoitti...

Pötkylöitä, jopas, ihanhan me siis ollaan liikuttu samoilla nurkilla. Itse asiassa tuo Kokkokallion leikkipuistokin taitaa olla tuttu paikka, en vain tiennyt sen nimeä.

Jenni kirjoitti...

Pitäjänmäelle varmaan tulen laittamaan vielä paljon neulegraffiteja kun poikaystäväni asuu täällä.:) Saa nähdä hyökkäänkö tänä yönä valinta talon seutua sottaamaan.;)

Anonyymi kirjoitti...

Söpö on ja sopivasti meidän nurkilla :) Käydään heti huomenna kurkkaamassa !

-mosarkisti-

Säätäjä-Salla kirjoitti...

On kyllä hieno ja rosoinen puu oikein korostaa koristeellista pitsiä. Puu on muutenkin ikisuosikkini graffitin paikkana
- tosin 1) en ole yhtään graffitia vielä tehnyt ja 2) tietysti vähän riippuu myös graffitista :D

Jokohan pitäisi itsenikin yrittää ujuttaa tätä taiteenlajia Hyvinkään suuntaan? :)

Bluesea kirjoitti...

Pötkylöitä, minullakin on läheisiä Pitäjänmäellä, joten luulen, että minunkin graffiteja ilmestyy sinne lisää.

Mosarkisti, kiitos. Käypä lasten kanssa bongaassa tämä pikku graffiti.

S-S, kiitos. Minäkin pidän puusta graffitin kiinnityspaikkana. Puun pinta on niin kaunis. Näitten väsääminen on niin hauskaa. Ala ihmeessä sijoittelemaan Hyvinkään maisemiin, ilostuttamaan ihmisiä ;-)

tuike kirjoitti...

Nämä sinun jutut sai tosiaan innostumaan. Laitatko kaikki teokset vain ilman lupaa siihen, mihin suunnittelet? Uskaltaako sitä noin vaan? Kumman kuuliainen minustakin on iän myötä tullut. Ja työn.

Bluesea kirjoitti...

Hei Tuike!

En minä keneltäkään lupaa kysy saanko laittaa. Nämä ovat graffiteja ja niiden luonteeseen kuuluu minusta tietynlainen kurittomuus. Huomaan kyllä, että yritän laittaa näitä omiani paikalleen vähän vaivihkaisesti. Toisaalta, jos jotakuta tekemäni työt häiritsevät, ne on helppo poistaa, eikä jälkeäkään jää...

Minä olen jo ikäihminen, mutta jostain sitä puhtia näyttää tulevan tällaisiinkin juttuihin.

Suosittelen tätä lajia!

tuike kirjoitti...

Joo, se on totta: graffitit pitää tehdä salaa. Ja tosiaan toisaalta ne voi helposti poistaa, eikä kenellekään tule mitään kuluja maksettavaksi. Minusta nämä sinun neulegraffitit lähentelevät jo taidetta tai ovat sitä, sillä niissä on IDEAA ja paikat on valittu huolella. Sitten minua tietenkin ilahdutti graffitien vaihtelevuus ja taito, jolla ne oli toteutettu. Jotain graffiteja olen blogeissa nähnyt, lähinnä ulkomailta, mutta en koskaan näin hienoja! Nämä saivat minut INNOSTUMAAN ja aloin katsoa niitä ihan uudella tavalla. Ja sitten vielä pitäisi voittaa se arkuus, että mitä ihmiset pienellä paikkakunnalla sanovat, jos saavat tietää, että MINÄ olen ne laittanut! Että nyt se on kyllä sitte seonnu ihan lopullisesti - outo se on aina ollu, mutta ei olis ihan tämmöstä uskonu :-) Huomenna katselen ympärilleni "sillä silmällä". Lupaan raportoida ;-)

Bluesea kirjoitti...

Tuike. Kiitos ihanasta tekstistäsi! Voi, että. Mä olen ihan otettu. Ei nää mun tekemiset nyt niin ihmeellisiä ole. Mutta innolla ja pilke silmäkulmassa olen omiani tehnyt. Wikipediasta löytyy muuten jonkin verran tietoa neulegraffitien historiasta, tämmöisestä osoitteesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Knitta.

Ilmeisesti tämä(-kin) homma on lähtenyt Yhdysvalloista liikkeelle.

Tartu toimeen! Voihan sitä vähän höyrähtää, kun tää kuitenkin todennäköisesti tuottaa enemmän kanssaihmisille iloa kuin murhetta!