sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kukkakvartetti


On ollut kaikenlaista puuhaa, joten kukkakvartetti on joutunut odottamaan esille pääsyään. Nyt se on kuitenkin paikallaan. Joku on virkannut aniliinin punaiset kukat, jotka minä ostin joskus joltain kirpputorilta (isossa pussissa oli monenlaista langanjämää ja käsityön tekelettä). Ompelin kukkaset yhteen ja koristin ne vielä valkoisilla napeilla ja niinpä niistä syntyi oiva kukkakvartetti.


Suojatiestä muistuttava liikennemerkki, johon kukkaset ompelin kiinni, on Tapanilassa, torin laidalla.

Paikalla edelleen 8.1.09., 5.3.09. ja 22.6.09., ja vielä 21.1. ja 10.4.2010, muttei enää 4/2011.

Bluesea

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Siellä kvartetti soittelee serenadeja sen verran helposti tavoitettavassa paikassa, että voi käydä tarkistamassa tilannetta ja korjailemassa välillä. Suloinen! Tanssii siinä tolpan ympärillä ja napitkin siinä mukana. Pitäisiköhän munkin ryhtyä tuohon puuhaan?

Ehdin jo vissiin jossain vaiheessa luopua toivosta, että tulisi lisää päivityksiä, kun tänään vasta kävin taas täällä kurkkimassa. Tai oikeastaan kävi niin, että kerrankin suljin selaimeni (yleensä tutut blogit aina auki tässä) enkä muistanutkaan avata sitä sitten uudestaan. Joka tapauksessa hienoa, että päivittäminen jatkuu!

Bluesea kirjoitti...

Kiitti taas kommentista, S-S!

Yhtä sun toista on neulegraffitirintamalla mielessä, mutta päivätyö ja sen ohella opiskelu kummasti syö voimavaroja :-)

Mietin, että kenties mulla voisi olla tälle jutulle aikaa noin kerran viikossa, mutta saa nyt nähdä. Jonossa on jo graffitiaihioita ja ajatuksia on myös niiden sijoituspaikoista.

Rupea vain sinäkin somistamaan H:n kaupungin julkista tilaa!