maanantai 27. lokakuuta 2008

Koska sataa ensilumen?

Tänään tein ensimmäisen neulegraffitihyökkäyksen.

Pyöräilin töihin ja matkalla ompelin Heurekan sillan kupeessa olevaan pylvääseen ties mistä minulle päätyneen luonnonvalkoisen virkatun lumihiutaleen.Kun katselin sitä, muistelin, että ensilumi satoi lapsuudessani ja nuoruudessani hyvinkin Pyhäinpäivän aikaan ja sehän on tänä vuonna ensi viikonloppuna. Sataakohan ensilumen näin aikaisin vielä nytkin?Neulegraffiti-ideasta saan kiittää knitsea.blogspot.comin pitäjää. Kiitos siis Tampereen suunnalle!

Paikalla vielä 18.12.08, 15.4.09. ja 22.6.09, muttei enää 14.8.09.

Aamun hämyssä
neuloin lumihiutaleen
pylvääseen kiinni.

5 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Oi hieno! Kivasti istuu tuohon yllä olevaan polkupyörämerkkiin ja idea on kaunis. Ensilumia siis odotellessa! (Puolisen tuntia Anton kolmevuotissynttäristä, ja yritän muistella säätä kolme vuotta sitten, oisko satanut vähän luntakin sinä ihanana päivänä, en ole ihan varma.) <3

sea kirjoitti...

Toivottavasti tästä lähtee "pitkä ura" käyntiin! :D

Bluesea kirjoitti...

S-S,
kun käytiin teitä katsomassa J:n kanssa sairaalassa, oli ainakin hyvin raaka ilma. Lämpimät halaukset pikku-A:lle synttäripäivän johdosta. (Muistin vasta eilen illalla ja laitoin kirjeen tulemaan tänään).

sea,
kiitos, kun kävit vilkaisemassa blogiani ja toivottelemassa!

Sooloilija kirjoitti...

Ai sinäkin teet näitä neulejuttuja, tutustuin asiaan kun Ajankohtainen kakkonen teki jutun juuri hänestä,jonka linkin laitoit tuohon juttuun. Tuli mieleen,että kaikenlaista sitä ihminen keksiikin, positiivinen ilmiö!

Tänne Ouluun on luvattu ainakin räntäsadetta viikonlopuksi. Saisi vain tulla ihan oikeata lunta eikä märkää räntää..

Bluesea kirjoitti...

Hei Sooloilija,
kiva kun pistäydyit täälläkin! Saadaanko Oulun suunnallekin neulegraffitien tekijä?