tiistai 25. marraskuuta 2008

Punainen viiva eli Rotan kaulahuivi ja Minttu Töppönen


Punainen viiva eli Rotan kaulahuivi valmistui viime viikolla punaisista pienistä langanpätkistä aina oikeaa neuloen. Piti tulla parimetrinen, mutta loppujen lopuksi sitä taitaa olla vain metrin verran. Se päätyi Helsingin keskustaan, Etelärannan varressa olevan kauppahallin viereiseen kaiteeseen. Siellähän ne rotat vilistelevät - ja näköjään unohtelevat peräänsä punaisia kaulahuiveja ;-)

Harmi kyllä, unohdin kameran töihin, joten kuvaa en tästä graffitista paikallaan nyt tähän saa. Pitää käydä kuvaamassa se seuraavalla kaupunkikäynnillä.

Tämä graffiti on omistettu Paavolle, joka on puolustanut valtuustossa laillisia graffiteja!

***

Toisen graffitin kävin neulomassa aiemmin laittamani parittoman viereen musiikkitalon työmaan aitaan. Se on pieni mintunvärinen vauvan töppönen eli Minttu Töppönen. Siitä en ole tullut ottaneeksi kuvaa lainkaan. Se on lapsenlapsen parittomaksi jäänyt töppönen. Näitä parittomia tuntuu ainakin lapsiperheissä riittävän. Kuka/mikä syö sukkia, tumppuja, kaulaliinoja?

Rotan kaulahuivi paikalla vielä 11.12., Minttu Töppönen 17.12. Rotan kaulahuivi siirretty, Minttu Töppönen on häipynyt omin avuin.

Ei kommentteja: