sunnuntai 3. helmikuuta 2013

For Boogie brothers


 
Pariton värikäs pikkuneidin käsine päätyi For Boogie brothers -neulegraffitiksi puunrunkoon Hermannin rantatien varteen, kun olimme matkalla noiden veikkosten pienimuotoiseen näyttelyyn Talo-galleriassa.
 
Omistettu Boogie brotherseille ;-)
 
Ei paikalla enää 4/2013.
 
Bluesea


6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

oi!

Bluesea kirjoitti...

Heli, söpö pariton "huusi" sopivaa kohdetta. Boogie brothers ovat minun rakkaat!

B

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Tadaa, tein paluun ja täällä ollaan pitkästä aikaa! Onpa hienoja graffiteja ja sijoituksia edelleenkin. Hyvä idea tuo infonauha jossa blogin osoite. Ja olihan muuten hieno BB :)

Bluesea kirjoitti...

Säätäjä-S., no niin, tervetuloa taas vierailulle! Kiitokset kehuista. Nimilappuja tuli aikanaan ommeltua jo lasten päiväkotikamppeisiin. Rutiinia siis on niiden ompeluun kertynyt. Ja kiva, et tuli kehut BB:llekin.

Bluesea

Anonyymi kirjoitti...

Pohjoistuuli totesi eilen Säätäjän seurassa, että taannoiset pulveripallot edelleen keikkuivat lumisen talven tuulissa... näitä muita viimeisiä ripustuksiahan ei ole tullut livenä nähtyäkään, mutta vihreästä tekstivärinä kyllä tykkään niin sinisen meren kuin ne onkin.

-pohjoistuuli-

Bluesea kirjoitti...

Pohjoistuuli,
kiva,kun sieltä raporttia pukkaa pallojen heilumisesta ;-)
Hyvinkään nuoriso (tai muu asujaimisto) taitaa olla varsin kilttiä sakkia, kun eivät tällaisia ekstroja puista poistele. Toista se on toisaalla.

Minäkin tykkään tuosta vihreästä tekstistä. Sinisiä ja punaisia nimilappusia on tullut nähtyä vuosikymmenten varrella kylliksi, vähemmän vihreitä...

B.