torstai 30. syyskuuta 2010

Shining shrine

Suomesta tänne mukana kulkeutunut, kirpparilta ostettu keskeneräiseksi jäänyt musta ranneke helmikirjonnoin pääsi koristamaan liikennemerkkiä lähipyhäkön sisäänkäynnin luona. Nimekseen neulegraffiti sai Shining shrine. Sijainti: Naha, Okinawa.

Bluesea

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kyllä erityisen hienolta!
Länsirintama

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Länsirintama. Tämä ranneke oli tosiaan taitavan käsityöläisen tekemä. Jostain syystä toinen vain oli jäänyt kesken. Muistaakseni ostin jutun jostain kirpparilta. Ostin muovikassin verran erilaisia pieniä lankakeriä ja sitten tämä keskeneräinen ranneke. Hauska juttu oli se, että saman kadun varrelta, minne laitoin tämän Shining shrinen, löytyi paikallinen teollisesti tehty korsettimainen ranneke. Otin talteen sen ja pesin hotellissa. Kyllä sekin vielä paikkansa löytää. Minulla on tosi vähän mitään neulelankoja mukana täällä ja kaupoista ei ole vielä onnistunut tarttumaan silmiin lankoja. Kaikki potentiaali on siis otettava talteen ;-)

Koko yön on satanut ja ukostanut. Nyt alkaa jo näyttää hiukan selkeämmältä säältä (ettei täälläkään ihan aina aurinko paista!)

Bluesea