perjantai 14. toukokuuta 2010

Kallio kukkii


Eksyin Kallion kaupunginosaafestivaalien neulomistapahtumaan melkein sattumalta. Eilen nimittäin luin Hupsistarallaa-blogista, että tällainen tapahtuma on, ja kun olin sopinut saunareissusta tälle illalle samoille nurkille, en malttanut olla käväisemättä tapahtumassa, joka oli järjestetty osoitteessa Helsinginkatu 10-12.

Ompelin kaiteeseen oman Blue Sky -neulegraffitini, joka minulla oli repussa mukana. Lisäksi neuloin kaiteeseen kiinni pari muuta toisten tekemää neulegraffitia ja ennen kaikkea treffasin ensi kertaa blogitutun Falinen. Olipa tosi kiva nähdä hänet livenä!

Menkääpä katsomaan hienoa neulegraffititeosta!

Ei enää paikalla 19.3.2011.

Bluesea

3 kommenttia:

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Kuulin terkut Falinelta :) :) Ihanaa että pääsit ottaan osaa tuohon, tulehan muinakin iltoina ;) Mun piti vinkata sulle tuosta tapahtumasta jo aiemmin mutta kun en itsekään täysin tiennyt mistä on kyse (enkä jaksanut ottaa etukäteen selvää) ennen kuin kirjoitin siitä blogiini niin se sitten jäi.

Bluesea kirjoitti...

Moi Norsis! Oispa ollut kiva tavata tuolla sinutkin. Kiva, että näin Falinen. Mutta sulle kiitos siitä, että kerroit jutusta blogissasi ja sain siitä idean käväistä paikan päällä. Ihan mahtavan mainio tapahtuma. Mulla taitaa olla sen verta paljon ohjelmaa tässä kuluvan viikon aikana, etten kenties kerkiä sinne uudelleen, mutta pitääpä seurata miten neuleet pysyvät paikoillaan ja käväistä myöhemmin katsastamassa tilannetta.

Eilen fillaroin (uudella fillarilla) Alppipuiston halki ja huomasin, että viime kesän Urban Knitting Factory -neulegraffiti on tipotiessään.

Ihanaa kesän alkua ja paljon neulegraffitteja, Norsis!

Bluesea

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Olisi ollut niin kiva tulla mutta olin iltavuorossa. Just sellainen todella kettumainen iltavuoroperjantai jota kukaan ei taatusti halua vaihtaa :D Mut mut, onhan tässä näitä päiviä vielä.

Yllättävän pitkään se Alppipuiston graffiti sai kuitenkin olla paikoillaan :) Onneksi Kalliossakin saa olla koko kesän, toivottavasti niitä ei käydä hirveästi repimässä siellä.

Ihanaa kesän alkua sinullekin ja paljon neulegraffiteja! :D