torstai 1. huhtikuuta 2010

Tukholma 2: Revontulet

Kiinnitin pikaisesti ennen laivan lähtöä Värtanin satama-alueelle Revontulet-neulegraffitin. Tukholman katukuva on niin värikäs, että revontuletkin jäävät toiseksi. Graffiti on virkattu jämälangan säikeistä.

Bluesea

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heei, tuohan on Finlandsparkenista. Oliko mun tähti vielä siinä vihreässä aidassa lähellä sitä isoa kylttiä, mikä tuossa kuvassakin vähän pilkottaa?
Jos on siis sama polku, jota pitkin kävellään sinne sillalle, josta pääsee terminaaliin...

Bluesea kirjoitti...

Samettinyytti, voi hitsi, enhän minä tietenkään tajunnut tarkistaa sinun graffitiasi sieltä. Ihan laivarannan tuntumassa tuo paikka on, joten varmasti se on juuri samainen paikka. Tsekkasin kyllä kaikki laittamasi neulegraffitit blogistasi ja huomasin, että olit myös käynyt naapurissa, mutta eipä tullut mieleeen, että kulkisimme samoja reittejä. Voi vitsit tosiaan.

Bluesea

Anonyymi kirjoitti...

joo, kattelin omia kuvia, ja samasta paikasta se on. Harmi, ettei tuosta sunkaan kuvasta saa selvää, että onko siinä kohdin roska nurmikolla vai jotain valkosta aidassa :D

Lankahiirulainen kirjoitti...

Tosi kivan näköinen graffiti!

Bluesea kirjoitti...

Samettinyytti, yritin myös katsoa muita ottamiani kuvia enkä niistä kyllä nähnyt neulegraffitiasi. Luulenpa, että olisin kiinnittänyt huomion siihen, jos se olisi siinä vielä ollut. Harmillista, että nämä tuotokset usein lähtevät niin nopeasti liikenteeseen!

Lankahiirulainen, kiitos kommentistasi!

Bluesea