sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Kiipeilykukat

Tein pikaisen duunimatkan Tukholmaan. Yövyin Södermalmissa ja kipaisin viemässä Medborgarplatsenin lasten leikkipaikan kiipeilytelineeseen pikkuisen neulegraffitin. Systeemi on alunperin anopilta saatu kukkatablettirengas. Virkkasin siihen lisäksi neljä muuta kukkaa ja Kiipeilykukat oli valmis.

6 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Nuo sun kukat on sitten tosi hienoja. Ei varmaankaan mene kauaa kun tekaiset yhden kukkasen. Katselin nimittäin sinun minuuttuvirkkausta ja oli sellainen vauhti, että heikompia hirvittää!

Bluesea kirjoitti...

Heissun, Villikissa. Nopsa virkkaaja tosiaan olen ja tuo mallista tehty kukkanen on tosi helppo. Kivoja erilaisia virityksiä niistäkin kuitenkin saa aikaan.

Bluesea

krista kirjoitti...

Kauniita nämäkin :)

Tuohan Pukinmäkeen uusia koristuksia, jos siellä päin liikut, sieltä mattorannasta kun ovat edelliset kadonneet lenkkeilijöitä ilahduttamasta :(

Mukavaa syksyä!

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Krista! Pukinmäen matonpesupaikan lähistöllä olevat penkit tosiaan ovat tyhjillään, kun toisen tekeleistäni poistin itse.

Kunhan siellä päin vain liikun, yritän keksiä jotain kivaa sinne lenkkeilijäin iloksi ;-)

Bluesea

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kukat! Voin hyvin kuvitella, kuinka joku lapsi kiipeilee telineessä ja sattuu sitten löytämään kukat. Hauska yllätys!

Bluesea kirjoitti...

Halpa remppa, kiitokset kommentistasi. Toivottavasti kukkani ilahduttavat södermalmilaislapsisia!

Bluesea