torstai 6. elokuuta 2009

Leikkipaikka

Tikkurilan Kukkakedon kupeessa on Neilikka-niminen lasten leikkipaikka. Sen ulkopuolella on kaksi puiston penkkiä "tarkkailijoille". Toiseen penkkiin ompelin Leikkipaikka-neulegraffitin, jonka neuloin keltaisesta, tummansinisestä ja mustasta jämälangasta.

Paikalla vielä 3/2010, 4/2011, 7.10.11 ja 24.4.12, muttei enää 29.5.12.


Paikalle laitettu tilalle Leikkipaikka 2012 -neulegraffiti.
Bluesea

7 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Jee, kiva kun laitat iloa lapsille ja lasten vanhemmille. Lapsia on paljon kivempi tarkkailla kun on kauniisti koristeltu penkki. :)

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Villikissa!

Bluesea

Stefan Bauer kirjoitti...

Hey,
like your Blog, hope you will continue it.
Do me a favor and visit my
Blog
Make me happy, klick my Ad ;)

Mari kirjoitti...

Hei!
Välitän blogiini tulleen viestin tapahtumasta, jossa voisi neuloa graffiteja yhdessä. Tapahtuman järjestäjän yhteystiedot saa halutessaan minulta.
T:Mari, Knittag

"Hei!
Olen törmännyt tähän "villitykseen" eilen illalla ensimmäisen kerran. Suunnittelemme Humppilaan 4.9. taiteiden yötä ja eilisessä ideapalaverissa eräs opettaja toi lehtileikkeen Forssan lehdestä, jossa kerrottiin sinusta Mari. Nyt olen hulluna kaivanut lisää tietoa tästä jutusta. Minäkin lukeudun niihin ihmisiin, joista on hauskaa neuloa ja virkata, mutta aika/hermot ei riitä mihinkään suuritöiseen :) Tämähän olisi minun juttuni! Joka tapauksessa päätimme ottaa yhdeksi taiteiden yön ohjelmaksi neulegraffitien tekemisen. Eli Juhlatalon takapihalla on nuori koivikko, joka olisi tarkoitus "pukea" talviasuun... Mitä kautta minun kannattaisi teille pidempään asiaa harrastaneille asiasta infota? Tässä olisi tapahtuma, johon olisi kohtuullinen ajomatka kaikkialta Etelä-Suomesta (alle sata km Tampereelta ja Turusta ja vähän reilu sata Hesasta ja Porista)"

Bluesea kirjoitti...

Stex, Thank you. I visited your blog.

Mari, kiitoksia, kun kerroit mainiosta tapahtumasta. Minulla ei ole kyllä mahdollisuutta osallistua, sillä olen tuolloin Tukholmassa.

Bluesea

HannaKarmiini kirjoitti...

Meidän talon ulko-oveen oli yöllä ilmestynyt hieno neulegraffitti! Naapurin herra oli kommentoi sitä närkästyneenä: "Kuka noita levittelee, influenssa-aikana!". Nyt en voi olla ajattelematta influenssaa kun näen tuon iloisen pikku neuleen ovenkahvassa. Jotkut ne osaa latistaa!

Bluesea kirjoitti...

Karmiini, kiva kuulla, että "aate" leviää sinne sun tänne. Onhan neulegraffiteja jo hyvän toista vuotta eri puolille Suomeakin viritellyt yks' sun toinen.

Bluesea