perjantai 17. heinäkuuta 2009

HillitönPitsihilli on Aino Louhen ja Kaija Pavun teos, jolla he ovat kuorruttaneet hyvinkääläisen Hitsaajat-patsaan. Patsas on Hyvinkään keskustassa, kirjastopuistossa. Neulottu teos on osa kesän 2009 esillä olevaa Taju-näyttelyä. Paikan päällä nähtynä neuletaideteos on vielä monin verroin upeampi kuin kuvassa!

Tein pienen kommentin upeaan taideteokseen. Valmistui Hillitön-neulegraffiti, jonka kiinnitin kirjastopuiston penkkiin, lähelle Pitsihilli-teosta.

Kiitokset Säätäjä-Sallalle, joka kutsui minut kylään ja samalla katsomaan Pitsihilliä.

Ei enää paikalla lokakuussa 2012.

Bluesea

7 kommenttia:

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Pitäisi kyllä käydä katsomassa tuota pitsihiiltä paikanpäällä! Se on varmasti mielettömän upea livenä!

Bluesea kirjoitti...

Norsis, se on tosiupea - ihan hillitön ;-)
Käypä ihmeessä katsomassa. Kurkistelin Hyvinkään taidemuseon ikkunoista sisälle ja näin siellä myös komean kaideneulegraffitin. Museo ei vaan ollut siinä vaiheessa vielä auki, joten en päässyt sen tarkemmin tutustumaan siihen.

Bluesea

Sanna kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yksi Hyvinkääläinen, joka ei koko kesänä ole keskustassa käynyt, mutta tänään on näköjään mentävä. Ihan vain tuota katsomaan.... Näyttää uskomattoman hyvältä.

Jenni kirjoitti...

Toi on kyllä varmana tosi mahtava!:)

Bluesea kirjoitti...

Sanna ja Pötkylä! Sinne vain Hyvinkään keskustaan ihastelemaan Pitsihilliä!

Bluesea

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiitos itsellesi käynnistä! Ihana kun pääsit kyläilemään. Hieno Hillitön ja kivan nimen keksit. Myös Pitsihilli on hieno, suosittelen katsastamaan.

junglehouse mom kirjoitti...

Tuohon ois pitäny vielä joku pistää seisomaan viereen niin näkis kuinka iso se oikeesti on ;) Ihasteltu useasti ohi tallustaessa, täytyy seuraavan kerran käydä bongaamassa myös tuo penkkiin pistetty ;)