lauantai 13. kesäkuuta 2009

Auringonkukka

Kaunis puiston penkki Kaivopuistossa sai koristeekseen Auringonkukka-neulegraffitin. Ennestään penkissä oli jo ihana Eeva Kilven runo.

Ei enää paikalla syksyllä 2010.
Bluesea

7 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Ihana auringonkukka jälleen.
Tuota on varmasti kiva hypistellä kun istahtaa penkille levähtämään:)

Bluesea kirjoitti...

Villikissa, kiitos. Auringonkukan tekeminen on minulla ollut mielessä siitä saakka kun tein keväällä auringon, jonka tein samaan tapaan kuin tämän. Sopivanvärisiä langanjämiäkin lankakoristani löytyi.

Penkki on ihanassa paikassa ja siinä on tosiaan kaunis runolaattakin, joten eiköhän siinä jokunen henkilö halua vähän jalkojaan lepuuttaa...

Bluesea

sea kirjoitti...

Moro. Pyysivät mua mukaan tommosella Pax festareille. Toivoivat myös, että yrittäsin houkutella muitakin mukaan. Nähdääkö? :)

Pistä mulle mailia jos kiinnostaa knit_sea at yahoo.com

Bluesea kirjoitti...

Sea, laitan sulle meiliä. Kuulostaa periaatteessa ainakin ihan kiinnostavalta tapahtumalta!

Bluesea

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Kaunis :)

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Piti muuten vielä kommentoida tuota lehtijuttua. Hih, nyt olet sekä virkkaava sissi että anarkistimummo! Jutun mummo-henkisyys tuntui hassulta koska mun on vaikea kuvitella sinua mummona! Ajatuksissani olet nuori ja ainakin nyt sitten nuorekas! Vaikka tosiasia on etten tiennyt sinusta mitään ennen tuota lehtijuttua (paitsi että olet iäkkäämpi kuin mitä itse olen). Toisaalta vielä hienompaa jos tällainen harrastus on mummolla. Todellakin anarkistimummo! :) Ihanaa! Jatka samaan malliin! Kunpa itsekin olisin joskus yhtä rempseä mummo, anarkistimummo! Toivottavasti tämä kommentti ei kuulostanut tökeröltä, tän oli tarkoitus olla immarteleva, kunnioittava!

Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Norsis! Titteleitä näyttää kertyvän, hahhaa ;-) Kyllä sinun kommenttisi mieltäni lämmitti kovasti! Ei siis yhtään tökerö, vaan todella, todella imarteleva. Ja vielä toinen kiitos perään. Jatketaan hommia!

Tämä auringonkukka on mielestäni ehkä kaunein tekemäni neulegraffiti.

Bluesea