torstai 23. huhtikuuta 2009

HuollettuTiili, iik! sai naapurissa olleesta Kato, kani! -neulegraffitista täydennystä pilkun ja ii-kirjaimen verran. Nyt se on taas kasassa.

Kato, kani!a oli runnottu vielä eilisen jälkeen lisää, joten siitä ei ehkä enää tule mitään...

Bluesea

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Inhottavaa kun ihmisten pitää repiä!

Bluesea kirjoitti...

Pötkylöitä, joo, on se kyllä aika tylsä. Toisaalta ei se ole yllätys, kun monet maalatut hienot graffititkin on sotkettu ihan tykkänään. Pitää vaan antaa asian mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Kevät tuo tullessaan se lieveilmiön, että porukoita hilluu yömyöhään eri mestoissa ja silloinhan saattaa tyhmyys joukossa tiivistyä. Tiili, iik! ja Kato, kani! ovat sellaisessa paikassa, jossa on helppo tehdä ilkivaltaa, jos siltä tuntuu.

Toistaiseksi kaikki tää ei kuitenkaan ole vienyt minulta vielä intoa tehdä neulegraffitteja. Muualla pitkään paikallaan säilyneet neulegraffitit toisaalta vähän korvaavat tätä harmitusta.

Graffitoidaan vaan edelleen, Pötkylöitä!

Bluesea

Jenni kirjoitti...

Joo oon huomannut et nyt keväällä on neulegraffiteja lähtenyt käveleen.. Muutama munkin työ on nyt poistettu, mutten silti luovuta.

Oon nyt laittanu uusimmat neuleet sellaisiin paikkoihin mistä ne ei välttämättä niin helpolla lähe. Ainakin vältän sellaisia paikkoja missä ihmiset hengailee ja varsinkin kaikki asemat olen nyt jättänyt rauhaan.

Bluesea kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Bluesea kirjoitti...

Pötkylöitä, ei välitetä vaikka osa neulegraffiteistamme katoaakin teille tietämättömille. On niiden tekeminen ja paikalleenlaittaminen kuitenkin niin mainiota puuhaa.

Bluesea