lauantai 23. toukokuuta 2015

Superkuu uudelleen

Pesin ja virkkasin yhden lisäkerroksen Superkuu-neulegraffitiin ja sijoitin sen uudelleen Vihreyden alapuolelle:


Bluesea

tiistai 19. toukokuuta 2015

Vihreys



Tikkurilaan laittamani Superkuun oli aika lähteä.Se oli jo pahasti likaantunut vilkkaan kadun lähistöllä. Tilalle laitoin villapaitavainaani kyynärpään paikan ja siitä tuli Vihreys-neulegraffiti. Luonnon vihreys on nyt hehkeimmillään!

Bluesea

maanantai 18. toukokuuta 2015

Fanni



Suloisen tanssitytön kunniaksi kiinnitin Seurasaaren metsikköön Fanni-neulegraffitin, joka on erään pikkuneidin toinen käsine. Tämä oli kateissa silloin, kun sen pari lähti toisaalle neulegraffitiksi.

Bluesea

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Seitsemän veljestä: Aapo ja Tuomas


Aleksis Kiven Seitsemän veljeksen sarja jatkuu. Vanhimmaisen, Juhanin, jälkeen perheeseen syntyvät kaksoset, Aapo ja Tuomas. Wikipedia kuvailee veljeksiä näin:


Tuomas
Aapon kaksosveli, veljessarjan harteikkain ja luonteeltaan vakaa ja sovitussa pysyvä.
Aapo
Veljeksistä pisin, Tuomaan kaksosveli, harkitsevainen ja järkevä, veljesten puhemies. Usein vertauksia käyttävä veljesten paras tarinankertoja. Vanhan lautamies Mäkelän kuoltua Aapo perii hänen tehtävänsä.


Aapo ja Tuomas -neulegraffiti on muodostettu kahdesta parittomasta lapasesta. Toinen on löytö kadulta, toinen lähipiirin yksi parinsa kadottanut. Ja niitähän riittää ;) Veljekset löytyvät Pihlajanmäestä.

Isoveli Juhani.

Bluesea

lauantai 16. toukokuuta 2015

Seitsemän pientä kääpiötä: Vilkas

Seitsemästä pienestä kääpiöstä vihon viimeinen eli Vilkas pääsi tänään framille Malmin polkupyöräreitin varrelle valopylvääseen. Vilkas-neulegraffiti on tehty löytökintaasta, parista napista ja parista "piippurassista", joista tuli vilkkaan kaverin rimpulajalat.

Aiemmat kääpiöt ovat tässä:










Niinpä ovat koossa nyt nuo Lumikin veitikkamaiset kaverit levittäytyneinä ympäri Helsingin kaupungin (ja Jörö Vantaalla).

 Bluesea

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Seitsemän veljestä: Juhani


Kaunis ruskea löytölapanen sai koristeekseen heijastavan tähden ja nimekseen Juhani-neulegraffiti. Se löytyy Kaisaniemen puistosta Helsingistä.

Seitsemän veljeksen  veljessarjan vanhin on Juhani. Näin Wikipediassa hänestä kerrotaan:
Veljeksistä vanhin on tarinan alussa 25-vuotias. Luonteeltaan hän on äkkipikainen, määräilevä ja hidasoppinen. Jukolan isännäksi kohottuaan hänestä tulee ankaranherännyt mies.

Oma läheiseni Juhani on aivan toista maata kuin kirjallinen kaimansa :)

Bluesea

Ei enää paikalla huhtikuussa 2016